fbpx

Trainingen

SEM social biedt de optie tot twee soorten trainingen die, indien gewenst, ook gecombineerd kunnen worden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

BRANDING TRAINING
Hoe ziet de wereld jouw bedrijf? Komt dit overeen met de gevestigde visie en hoe zit het met het gewenste beeld van jouw bedrijf? Dit zijn vragen die we stapsgewijs beantwoorden in de branding training. Hierbij ligt de focus op het uiteenzetten van jouw merk/bedrijf en het vormgeven van een visie en een missie. Tezamen kijken we naar mogelijke campagnes en andere doeleinden die deze bedrijfsidentiteit kunnen ondersteunen.

SOCIAL MEDIA TRAINING
Social media is een onmisbare tool in het hedendaagse medialandschap. In deze training behandelen we naast de belangrijkste ins & outs van social media en de meest populaire kanalen, ook de strategievormgeving op basis van jouw bedrijf en/of missie. Tezamen gaan we kijken naar een passende en effectieve structuur voor het inzetten van de gewenste kanalen.

Wij duiken in jouw bedrijf en gaan aan de slag met het creëren van de mooiste campagnes. Klein-, groot- of middel-schalig, de mogelijkheden liggen bij jou en jouw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op!

Training SEM social