fbpx
 

Diensten

Alles met een frisse kijk en persoonlijk contact. 

Social media, van begin tot eind
Voor middel- en grote bedrijven

Je wilt social media heel graag in gaan zetten, maar, je hebt er simpelweg geen tijd voor.

Door het uitbesteden van social media, kunnen de online platformen ingezet worden om potentiële klanten aan te spreken én worden relaties met huidige klanten onderhouden.

Voor kleine en grote bedrijven

Wil je social media graag implementeren in je bedrijf en aan de slag met het inzetten van de social media kanalen ?om jouw bedrijf te versterken en te laten groeien?

Wij met SEM verzorgen trainingen en adviesgesprekken op maat, om jou op deze manier te voorzien van alle handvatten om te starten met social media.

Voor kleine ondernemers (ZZP, freelance, eenmanszaak)

Alvast zelf een start maken met social media? We got you covered! Onze online toolkits zijn speciaal ontwikkeld om jou handvatten te geven, zodat je vandaag nog kan starten met het succesvol inzetten van social media. ?

Benieuwd? Neem een kijkje bij ons aanbod van toolkits.

Voor kleine en grote bedrijven

Het schrijven van strategische, pakkende en goede content en copy is zo gemakkelijk nog niet. Vragen zoals: wie spreek je aan met je teksten; wat wil je bereiken en waarom wordt deze tekst, post of blog ingezet, blijven stiekem deels onbeantwoord.

Wanneer copywriting bij ons neergelegd wordt gaan we aan de slag met het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Toffe teksten zijn key!

SEM over ons

Heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

Stuur ons een mail