fbpx

Over ons

SEM over ons

SEM social is opgericht door Suzanne Joosten en Emma van Dijk. Twee social media fanaten en communicatie professionals met een wens om organisaties te helpen bij online marketing. Na beide ervaring op te hebben gedaan in het communicatievak, zijn we samen aan de slag gegaan met SEM social.

Emma – energiek en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie.

Denken in oplossingen in plaats van problemen, door middel van creativiteit. Gepassioneerd over het social media landschap, niets is zo veranderlijk. Het schetsen van het ‘perfecte’ social media plaatje, met een tikkeltje humor, daar houd ik wel van.

Suzanne – elke dag is er een vol nieuwe kansen en enthousiasme.

Het altijd veranderlijke sociale media- en communicatielandschap biedt oneindige kansen die vragen om benut te worden. Als energieke netwerker leer ik graag over ieders waarden en mogelijkheden. Elke vorm van contact en content verdient een persoonlijke twist waarbij kwaliteit voorop staat. Een frisse kijk en een lach, daar ben ik fan van!

Michelle – creatieve social manager en content maker

Een energieke enthousiasteling die niets liever doet dan vooruitgaan, dat past bij mij! Kansen pakken en creëren. Door mijn achtergrond in online marketing en branding schudt ik nieuwe concepten en strategieën zó uit mijn mouw.

Mirna – een echte social media fanaat.

Over de jaren heen heb ik al veel ervaring op mogen doen op het gebied van social media marketing. Het schrijven en bedenken van pakkende content zie ik als een uitdaging en het veranderende social media landschap houd me scherp.

Liza – Tovert teksten graag om in storytelling!

Ik duik in jouw vakgebied, schrijf pakkende teksten en creëer hier voor bijpassende beelden. De menselijke kant van social media is prachtig. Jouw verhaal mag verteld worden. Met veel passie en enthousiasme sta ik voor je klaar!