fbpx

Power Girl: Gail Baselier, Girly Gift

Girly Gift

Power Girl: Gail Baselier, Girly Gift

Onze power vrouwen serie met dit maal in de hoofdrol: Gail Baselier, oprichter van bedrijf Girly Gift! Wij vroegen de jonge dame een toffe gastblog te schrijven over haarzelf en hoe zij social media inzet voor haar onderneming. Veel leesplezier!

Gail Baselier, vertel! 

Ik ben Gail, 19 jaar jong en ik kom uit Roosendaal, maar zit voor mijn studie op kamers in Eindhoven. Zoals ik net al benoemde studeer ik nog en doe ik de opleiding toegepaste psychologie. Naast mijn studie heb ik een webshop, Girly gift, waar ik handgemaakte accessoires op verkoop. Het zijn accessoires voor jezelf, je kindje of je huis, ze zijn ook heel leuk als cadeautje!

Hoe zet ik social media in voor Girly gift?

Om te beginnen gebruik ik Instagram en Facebook, maar mijn doelgroep zit voornamelijk op Instagram. Op social media probeer ik persoonlijk te blijven, dat is tot nu toe mijn kracht. Vaak deel ik mijn eigen verhaal, hierdoor raken mensen betrokken bij het bedrijf. Ook deel ik veel tips op Instagram over hoe ik zelf de sieraden uit de webshop combineer, de story functie is hier erg handig voor.

Om mensen te laten zien dat het niet alleen maar lang leven de lol is om een eigen webshop te hebben, deel ik vaak via story op Instagram ook een kijkje achter de schermen. Dit is natuurlijk niet alleen maar negatief ik deel alles, zowel positief als negatief. Mijn volgers vinden het fijn om een realistisch beeld te zien.

Zoals je als kunt lezen gebruik ik vooral Instagram maar wanneer zet ik dan Facebook in? Nieuwe producten deel ik vaak ook op Facebook en de woonaccessoires komen groots terug op Facebook. De doelgroep op Facebook is ietsjes ouder dan op Instagram en daardoor doen de woonaccessoires het daar beter.

Nou klinkt het misschien alsof ik precies weet wat ik doe, maar dit valt allemaal wel mee. Wat ik het lastigste vind aan social media is actief blijven posten. Terwijl dit misschien nog wel het belangrijkste is?!

Dit is hoe ik het voor nu doe en ik wilde voor jullie graag een tipje van de sluier opliften, ik hoop dan ook dat jullie er iets aan hebben!

 

Dit was de tweede editie van onze reeks aan interviews met echte power vrouwen! Wil jij nu ook zichtbaar zijn op onze kanalen? Stuur ons een berichtje

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.