fbpx

Social media advies / training

Met SEM social bieden we de mogelijkheid tot een persoonlijk advies, strategisch op maat gevormd voor jou! Je zoekt bijvoorbeeld hulp bij het doorvoeren van de online merkbeleving van jouw bedrijf, of je speelt met de gedachten van het inzetten van video, maar op welke manier?

We denken graag met je mee om dit voor jou op te schrijven in de vorm van een strategisch plan tezamen met één, of meer, persoonlijke sparring/brainstorm sessies.

In-house training 

middel- grote bedrijven
afdelingen, teams, marketing medewerkers

Doen jullie maar watop het gebied van Social Media?

Wordt er geen Social Media Strategie ingezet en mist er structuur in het bedrijf om Social Media effectief in te zetten?

Wij duiken samen met jouw team in het merk, de doelgroep en de zakelijke Social Kanalen. Vervolgens zetten we gezamenlijk een Social Media Strategie én plan van aanpak neer

Dat betekent dat er eindelijk geen onduidelijkheid meer is op het gebied van Social Media. We kiezen voor de juiste kanalen en zorgen ervoor dat jouw team van Strategie tot Social Media post kan werken

Masterclasses op locatie van SEM 

kleine bedrijven en ondernemers
(freelance, ZZP, VOF, eenmanszaak)

Als ondernemer weet je dat je zichtbaar moet zijn op Social Media. Toch is het lastig om een pakkende Social Media post te creëren.

Daarnaast is het Social Medialandschap altijd in verandering. Van Instagram Stories tot Facebook livestreams, waar moet je voor kiezen? Hoe vaak moet je posten en hoe zorg je ervoor dat posts daadwerkelijk gezien en gelezen worden?

Als kleine ondernemer kun je Masterclasses volgen op locatie bij SEM: Herengracht, Amsterdam. Hier ontvangen we enthousiaste ondernemers die meer uit hun Social Media willen halen en daarvoor de handvatten aangereikt willen krijgen