fbpx

Social Media Trainingen

Ben je op zoek naar een social media training? Een training waarbij je alle handvatten om aan de slag te gaan met social media aangereikt krijgt? Of, een training op niveau waarbij we samen gaan kijken naar het succesvol inzetten van de zakelijke social media kanalen?

Dan ben je bij ons, SEM social, aan het goede adres. Onze trainingen zijn praktisch, strategisch en specifiek gericht op jouw onderneming. We kunnen je onder andere op weg helpen met het inrichten van de social media kanalen, het schrijven van pakkende teksten, blogs en copy en het bepalen van de juiste strategie om de doelgroep aan te trekken.

SEM over ons

SOCIAL MEDIA ADVIES EN TRAINING 

Inhouse

Zakelijk op een succesvolle manier social media inzetten blijkt vaak zo gemakkelijk nog niet. Met de content die je plaatst wil je als bedrijf natuurlijk opvallen in de markt en de juiste doelgroep(en) aantrekken dankzij een strategische aanpak.

Maar, hoe pak je dat concreet aan? Hoe zorg je ervoor dat de strategie die je op wilt zetten ook daadwerkelijk naar buiten toe gedragen gaat worden?

Heel praktisch gezien:

  • Welke kanalen zijn voor jouw bedrijf relevant;
  • Hoe schrijf je pakkende en interessante teksten, copy en posts;
  • Hoe maak je zet je het juiste beeld in op de social media kanalen om zo jouw doelgroep(en) aan te spreken
  • En, welke praktische handvatten heb ik nodig om echt aan de slag te gaan?

 

Social media is een onmisbare tool in het hedendaagse medialandschap. In deze training behandelen we naast de belangrijkste ins & outs van social media en de meest populaire kanalen, ook de strategievormgeving op basis van jouw bedrijf en/of missie. Tezamen gaan we kijken naar een passende en effectieve structuur voor het inzetten van de gewenste kanalen.

socialmedia training
social media beheer

TRAINING EN ADVIES BIJ SEM 

Bij SEM op locatie

Hoe je Storytelling inzet voor je bedrijf? Of, benieuwd hoe je de leukste content schiet, heel gemakkelijk met je telefoon?

Social media is een snel bewegend landschap, continue onderhevig aan verandering. Met onze workshops en trainingen op locatie bij SEM, leren we jou om up to date te blijven en nieuwe skills te leren.

We geven trainingen en workshops in de volgende onderwerpen:

  • Storytelling
  • Content creatie voor social media
  • Strategie ontwikkelen
  • LinkedIn inzetten
  • Instagram uitspelen

 

Deze trainingen worden gegeven op locatie bij SEM. Op deze manier werk je samen met een interactieve groep aan andere ondernemers. Kennis uitwisselen staat voorop.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons gerust een berichtje.