fbpx
 

Social Media Uitbesteden

Waarom het niet nodig is om elke dag weer uren aan de zakelijke social media posts te moeten werken? 

Veel van onze klanten hebben het gevoel dat ze elke dag van de week iets leuks moeten bedenken voor hun social media kanalen, maar komen er niet aan toe. Hun dag is gevuld met duizenden andere dingen en bovenal: het verkopen van hun product of dienst. Social media bijhouden schiet erbij in, ze hebben simpelweg geen tijd. Ze weten niet wat ze moeten delen en staren daarom soms urenlang naar een klein stukje tekst. Uiteindelijk wordt er helemaal niks online gedeeld en worden er dus geen nieuwe relaties, klanten en kennissen bereikt.

e-book download
IMG_6619

Wanneer je social media niet inhouse hebt, dan besteed je het toch uit! Door social media uit te besteden, worden de online platformen toch ingezet. Op deze manier worden relaties met klanten opgebouwd en onderhouden én kunnen nieuwe klanten bereikt worden. Wat heb je daarvoor nodig? Door samen te werken met een social media bureau kan je ervoor zorgen dat jouw social media kanalen gevuld zijn.

Door social media uit te besteden houden wij met SEM social de social media kanalen up to date en zorgen we ervoor dat er frequent gepost wordt. We houden bij het posten van content, copy en beeld, rekening met de strategie, de doelgroep en de identiteit van het bedrijf. Berichten op social media moeten volgens SEM pakkend zijn voor de juiste doelgroepen, een goed leesbaarheid gehalte hebben, opvallen en een aanzet geven tot actie (CTA). Volgers en potentiële klanten worden bijvoorbeeld opgeroepen te reageren.

Wij zorgen dus voor:

1. Een content strategie, planning en beheer

2. De mogelijkheid om op te schalen

3. En we schrijven ook nog eens pakkende content en posts

Op deze manier ben je in één keer binnen drie tellen klaar voor een hele maand social media. Je hebt er geen omkijken meer naar! ??Je bent compleet ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op over social media uitbesteden.

Zij gingen je voor